Personal

Vår personal är nyckeln till vår framgång. Vi har personal som är engagerad, tålmodig och godhjärtad. Vi jobbar mycket med att du som bor hos oss ska känna att vi bryr oss om dig ”på riktigt”. Vill du förändra ditt liv kommer vi hjälpa dig – men du måste själv vilja!

Hos oss jobbar människor med olika bakgrund och olika erfarenheter. Vi har personal med utbildning inom sociala ämnen och vi har personal som har egen privat erfarenhet av olika personer med missbruksproblematik. Vi brinner för att hjälpa och vill väl men är samtidigt väldigt måna om att gränser respekteras och regler följs. Hos oss jobbar vi med ”frihet under ansvar” som för oss betyder att du får mycket möjligheter och rättigheter förutsatt att du är beredd att ställa upp på de regler och skyldigheter som vi har.

Vi är måna om att det ska vara roligt att jobba på 4hearts. Vi är ett ”team” och du är välkommen in i vår teamkänsla när du bor och praktiserar hos oss. Vi har roligt och skrattar mycket men vet var gränserna går och är måna om att göra ett bra jobb tillsammans.