Ägare

Camilla Pilthammar äger 4hearts AB och därmed 4hearts behandling AB.

Camilla är född 1972 och har en bakgrund som entreprenör och ekonom med stort socialt engagemang.

Utöver civilekonom-utbildning finns utbildning inom ledarskap, gruppsykologi, socialrätt mm.

Genom åren har engagemanget socialt funnit med i form av frivilligt arbete inom Jourhavande kompis-verksamheten i Röda korset, VÄXA-projekt som handlade om integration av personer som är nya i Sverige, värdskap för utbytesstudent mm.

Camilla är aktiv i verksamheten och en närvarande chef. Rollen delas mellan ledarskapet, utveckling av nya verksamheter och aktiv närvaro i den dagliga verksamheten.

Intresset för matlagning resulterade under sommaren 2020 i en restaurangverksamhet, vilket gör att nästan all mat i verksamheten planeras och lagas av Camilla.

Entreprenörsgenen är stark och Camilla har i nästan hela sitt liv drivit företag, med start i ett UF-företag under gymnasietiden. Genom åren har erfarenheten vuxit och idag har Camilla mycket kunskaper om flera olika delar i företagande.

Viljan att göra skillnad på riktigt är vad som driver Camilla i 4hearts och målet är att vara den som skapar förutsättningar för en verksamhet som kan hjälpa många människor till avgörande förändringar i livet.

Camilla Pilthammar